Persona 5 Strikers PS4 – Limited Edition


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Games kopen? Koop goedkoop Games van Atlus, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Persona 5 Strikers PS4 – Limited Edition vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In Persona 5 Strikers – Limited Edition voor de PlayStation 4 duik je in een compleet nieuw verhaal in de stijlvolle wereld van Persona. Bestuur je team op dynamische wijze tijdens explosieve gevechten en strijd op allerlei plaatsen in Japan tijdens een epische roadtrip. Deze game speel je met maximaal 1 speler. Sla terug Ga samen met de Phantom Thieves de strijd aan tegen de corruptie die allerlei steden in Japan overneemt. Een zomervakantie met hechte vrienden neemt een onverwachte wending wanneer een verwrongen realiteit zich voordoet; onthul de waarheid en verlos de harten van degenen die verstrikt zitten in deze crisis! Bonus Content in deze Limited Edition De Persona 5 Strikers-bonuscontent bevat een digitale app voor je console met het volgende: soundtrack met meer dan 40 nummers, digitaal artbook en een video over de muziek met een kijkje achter de schermen. … lees meer

Bestel Persona 5 Strikers PS4 – Limited Edition vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: PlayStation 4 Actie, RPG Maximaal 1 speler

Beoordelingen en reviews: Persona 5 Strikers PS4 – Limited Edition van Atlus

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓