DJI Motion Controller


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

afstandsbedieningen voor drones kopen? Koop goedkoop afstandsbedieningen voor drones van DJI, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. DJI Motion Controller vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De DJI Motion Controller geeft je een zorgeloze drone vlucht dankzij de handbewegingen waarmee je hem bestuurt. Deze controller is bedoeld om jouw DJI FPV te besturen met natuurlijke handbewegingen. Door middel van het bewegen van je hand terwijl je de controller vasthoudt, bestuur je jouw FPV drone. De controller heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor hij fijn in je hand ligt en je hem stevig vasthoudt. Daarnaast bevat de controller een trigger aan de achterkant voor het bedienen van de snelheid. Met de knoppen aan de zij- en voorkant bedien je onder andere de camera en de gimbal. Alle knoppen zijn eenvoudig te bedienen zonder ernaar te hoeven kijken. Dit is handig als je de Motion Controller gebruikt in combinatie met de FPV Goggles V2 voor een toffe vlucht. … lees meer

Bestel DJI Motion Controller vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor DJI FPV Motion controller Maximale batterijduur 5 uur

Beoordelingen en reviews: DJI Motion Controller van DJI

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓