Big Green Egg Modus Operandi


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Kookboeken kopen? Koop goedkoop Kookboeken van Big Green Egg, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Big Green Egg Modus Operandi vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Wil je jouw gril kunsten naar een hoger niveau tillen, dan is de Big Green Egg Modus Operandi echt een boek voor jou. Dit kookboek weegt bijna 5 kilogram en telt ruim 900 pagina’s met 300 recepten, prachtige foto’s en een werkboek die je samen opbergt in de meegeleverde opbergcassette. Kortom een echt collectors item, waarmee je jouw gasten verrast met een overheerlijke maaltijd van de barbecue. Denk aan recepten als gebraden reerug, gepocheerde en gebakken octopus, apfelstrudel en nog veel meer. Naast de recepten vind je in het boek ook technische tips en tricks om alles uit jouw Big Green Egg kamado te halen. Om de maaltijd af te maken, staan er ook verschillende recepten in om zelf sauzen te bereiden. … lees meer

Bestel Big Green Egg Modus Operandi vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Meer dan 300 recepten 904 pagina’s Keramische barbecues

Beoordelingen en reviews: Big Green Egg Modus Operandi van Big Green Egg

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓