Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Droogrekken kopen? Koop goedkoop Droogrekken van Brabantia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Het Brabantia HangOn droogrek (metallic grey) met 25 meter drooglengte is groot genoeg voor 2,5 volle trommel wasgoed. De haken aan de zijvleugels gebruik je om 8 kledinghangers aan op te hangen. Je overhemden en blouses drogen hiermee zonder te kreuken. De ophangstang is ruim genoeg voor 10 extra hangers. Zo biedt het droogrek plek voor in totaal 18 kledinghangers. De verstelbare vleugels zet je zelf in de gewenste stand. Hiermee droog je ook lang wasgoed, zoals je favoriete jumpsuit of handdoeken. Door de transportbeveiliging is het droogrek ook veilig voor kinderen. Dankzij de vergrendeling klapt het niet zomaar dicht. … lees meer

Bestel Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Droogrek 25 meter drooglijn Hoogte 184 cm Breedte 182 cm

Beoordelingen en reviews: Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang van Brabantia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓