Brabantia HangOn droogrek 15 meter


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Droogrekken kopen? Koop goedkoop Droogrekken van Brabantia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Brabantia HangOn droogrek 15 meter vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je hangt met een drooglengte van 15 meter één volle trommel was op aan het Brabantia HangOn droogrek. De verstelbare vleugels zorgen ervoor dat je lange broeken en handdoeken de grond niet raken. Delicate was, zoals een wollen trui, droog je plat op het rek. Zo blijft je trui in vorm en rekt deze niet uit. Je overhemden hang je met je eigen kledinghangers aan de 4 haken van het droogrek. Door de transportvergrendeling verplaats je het frame en klapt dit niet dicht. Hiermee is het rek ook veilig voor kinderen. … lees meer

Bestel Brabantia HangOn droogrek 15 meter vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Droogrek 15 meter drooglijn Hoogte 92 cm Breedte 109 cm

Beoordelingen en reviews: Brabantia HangOn droogrek 15 meter van Brabantia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓