AVM FRITZ!Box 6850 LTE


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Routers kopen? Koop goedkoop Routers van AVM, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AVM FRITZ!Box 6850 LTE vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de FRITZ!Box 6850 LTE router zet je op iedere locatie een internetverbinding op, ook zonder vaste internetverbinding. Je steekt een simkaart in deze router en zet een verbinding op via 4G. Zo heb je ook een snelle verbinding als je op het platteland woont of in je vakantiehuis. De FRITZ!Box heeft daarnaast een ingebouwde telefooncentrale voor bellen over IP, zodat je ook via je vaste telefoon bereikbaar bent. Ook sluit je jouw slimme FRITZ!DECT apparaten op deze LTE router aan. De wifi-snelheid is hoog genoeg om met meerdere apparaten tegelijk online te gaan. … lees meer

Bestel AVM FRITZ!Box 6850 LTE vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Simultaneous dual-band router 400 + 866 Mbps LTE modem, VPN server

Beoordelingen en reviews: AVM FRITZ!Box 6850 LTE van AVM

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓