Bosch WAU28SE0FG i-DOS + Bosch WTW8546CFG


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch WAU28SE0FG i-DOS + Bosch WTW8546CFG vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Bosch WAU28SE0FG i-DOS + Bosch WTW8546CFG doseer je je wasmiddel automatisch en spoelt de condensor van de droogkast automatisch schoon, waardoor je minder onderhoud hebt. Wasmachine De trommel is met 8 kilogram vulgewicht geschikt voor een huishouden van 3 of 4 personen. Je kleding blijft langer mooi, doordat i-DOS de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toevoegt. Dit is beter voor de stof van je was. Met een geluidsniveau van maximaal 72 decibel heb je weinig last van lawaai tijdens het centrifugeren. Droogkast Je droogt met deze A+++ warmtepompdroogkast zeer energiezuinig de was van 3 of 4 personen. Met de draaiknop kies je een programma voor bijvoorbeeld overhemden, wol of fijne was. Een volle trommel katoen is in ongeveer 2,5 uur droog. Met het snelprogramma trek je in 40 minuten je favoriete broek en shirt aan. … lees meer

Bestel Bosch WAU28SE0FG i-DOS + Bosch WTW8546CFG vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: C wasmachine A+++ warmtepompdroogkast 8 kg wassen | 8 kg drogen 1400 toeren

Beoordelingen en reviews: Bosch WAU28SE0FG i-DOS + Bosch WTW8546CFG van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓