Logitech K860 Ergonomisch Draadloos Toetsenbord Azerty


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

toetsenborden kopen? Koop goedkoop toetsenborden van Logitech, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Logitech K860 Ergonomisch Draadloos Toetsenbord Azerty vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Werk comfortabel en ergonomisch met het Logitech K860 Ergonomisch Draadloos Toetsenbord. Dit toetsenbord is draadloos en je sluit hem via de usb ontvanger of via bluetooth op je laptop, MacBook of computer aan. Het ontwerp, waarbij het lijkt alsof het toetsenbord in 2 delen is gesplitst, stimuleert een natuurlijke houding van je handen. Je vingers maken minder overbodige bewegingen en je hoeft ze niet onnodig te strekken. Je armen en polsen nemen een betere houding aan doordat het bord in een hoek naar achteren loopt en de comfortabele polssteun net iets hoger is dan het toetsenbord. Zo voorkom je krampen en klachten aan je gewrichten. Op deze manier werk je comfortabel uren achter elkaar met de K860 op je bureau. … lees meer

Bestel Logitech K860 Ergonomisch Draadloos Toetsenbord Azerty vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Draadloos Ergonomisch toetsenbord Polssteun

Beoordelingen en reviews: Logitech K860 Ergonomisch Draadloos Toetsenbord Azerty van Logitech

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓