Stiga SMT 500 AE (zonder accu)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Heggenscharen kopen? Koop goedkoop Heggenscharen van Stiga, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Stiga SMT 500 AE (zonder accu) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Stiga SMT 500 AE (zonder accu) heeft een vernieuwd uiterlijk. Als je deze heggenschaar koopt, ben je ook gelijk een snoeizaag en verlengstang rijker. Gebruik de heggenschaar met het lemmet van 46 centimeter om je struik of heg te snoeien. Wil je een hoge heg snoeien? Bevestig dan de heggenschaar op de 65 centimeter lange verlengstang, zodat je hoger komt. De snoeizaag gebruik je voor takken met een maximale dikte van 28 millimeter. Met deze multifunctionele tool staat je tuin er binnen een mum van tijd weer stralend bij. Deze heggenschaar is onderdeel van het Stiga 500 series accuplatform. Heb je een 48 volt accu thuis liggen, dan gebruik je die ook op dit accu tuingereedschap. … lees meer

Bestel Stiga SMT 500 AE (zonder accu) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 48 volt accu heggenschaar 58 centimeter meslengte 28 millimeter takdikte

Beoordelingen en reviews: Stiga SMT 500 AE (zonder accu) van Stiga

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓