Gardena SILENO minimo 500


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Robotmaaiers kopen? Koop goedkoop Robotmaaiers van Gardena, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Gardena SILENO minimo 500 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Als de Gardena SILENO minimo 500 jouw gazon maait, lees jij ongestoord verder in je luie stoel. De robotmaaier maakt met een geluidsniveau van 59 dB namelijk zeer weinig geluid. Hij is geschikt voor gazons tot 500 m². Ook stel je via de app voorkeursinstellingen in zoals de gewenste maaidagen en de maaihoogte. Heb je een paar kleine hobbels in het gazon? Geen probleem, de maaier maait gewoon door tot een maximale hellingshoek van 25 procent. Door de Spot Cutting maait hij ook lastig bereikbare plekken, zoals het gras onder je tuinset of trampoline. En dankzij de CorridorCut komt de robotmaaier ook gemakkelijk in smalle ruimtes en krappe hoeken van slechts 60 centimeter breed. De SILENO minimo 500 past met de SensorControl functie de maaifrequentie aan op de groei van het gazon. … lees meer

Bestel Gardena SILENO minimo 500 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 500 m² gazon Bediening op robotmaaier of via app 59 dB

Beoordelingen en reviews: Gardena SILENO minimo 500 van Gardena

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓