Princess 185000 Friteuse


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Friteuses kopen? Koop goedkoop Friteuses van Princess, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Princess 185000 Friteuse vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met Princess 185000 Friteuse bak je friet en snacks tegelijk, dankzij de dubbele frituurmand. Wil je liever een grote hoeveelheid friet bakken? Dan gebruik je de grote frituurmand. De friteuse beschikt over een koude zone. De frituurrestjes die door de frituurmand vallen, zakken naar het koude gedeelte onderin de frituur en verbranden hierdoor niet. Zo blijft de olie langer goed en is verversen minder vaak nodig. Tijdens en het bakken houd je het bakproces goed in de gaten, dankzij het kijkvenster in de deksel. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Princess 185000 Friteuse vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 3 à 4 personen Laadvermogen 1 kg Geurfilter

Beoordelingen en reviews: Princess 185000 Friteuse van Princess

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓