Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Friteuses kopen? Koop goedkoop Friteuses van Princess, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL bak je in één keer friet voor het hele gezin, dankzij de ruime inhoud. De airfryer beschikt over 8 programma’s. Hierdoor bereid je gemakkelijk verschillende soorten gerechten zonder zelf de temperatuur in te stellen. Er zijn bijvoorbeeld programma’s voor het bakken van cake en het braden van kip. Via het touchscreen display selecteer je eenvoudig een programma. Tijdens het bakken krijg je geen last van baklucht in je huis. De airfryer is namelijk voorzien van een geurfilter. En dankzij de koele wand en de oververhittingsbeveiliging is de airfryer veilig in gebruik. Na gebruik reinig je de uitneembare mand gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 4 à 5 personen Laadvermogen 1.5 kg Automatische bakprogramma’s

Beoordelingen en reviews: Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL van Princess

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 16 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓