Ember Mug 2 Wit Groot


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

mokken kopen? Koop goedkoop mokken van Ember, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ember Mug 2 Wit Groot vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Ember Mug 2 Grote Slimme Mok blijft jouw koffie of thee altijd op de juiste temperatuur. Deze mok heeft een extra grote inhoud van liefst 414 ml. Koppel de mok aan je smartphone en stel via de app de ideale drinktemperatuur in. Per drankje sla je verschillende instellingen op, zodat je de temperatuur niet handmatig hoeft in te stellen. Het lampje op de mok geeft aan wanneer jouw drankje op de ideale temperatuur is. In de Ember app zie je daarnaast hoeveel cafeïne je op hebt en stel je ook de kleur van het led-lampje op de Ember mok in. Je plaatst je mok op het schoteltje op de ingebouwde batterij op te laden. Eenmaal vol, dan houdt de slimme mok je drankje 1,5 uur op temperatuur. … lees meer

Bestel Ember Mug 2 Wit Groot vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inhoud: 414 ml Zwart Batterijduur: 1,5 uur

Beoordelingen en reviews: Ember Mug 2 Wit Groot van Ember

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓