Eizo EV2460-BK


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Monitoren kopen? Koop goedkoop Monitoren van Eizo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Eizo EV2460-BK vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Door de EcoView technologie in de EIZO EV2460-BK 24 inch full hd monitor, ben je voorzien van een duurzaam scherm op je (thuis)werkplek. Het scherm past de helderheid automatisch aan op de hoeveelheid omgevingslicht. Zo weet je in ieder geval dat het scherm niet te veel energie verbruikt. Kantel, draai of verstel de monitor in de hoogte om een ergonomische werkhouding te creëren en kom je werkdag comfortabel door. Koppel verschillende accessoires en randapparatuur aan de monitor via de verschillende poorten. Naast DisplayPort en hdmi, heeft deze EIZO monitor ook 4 usb A poorten voor bijvoorbeeld je toetsenbord en muis. Wil je een tweede scherm koppelen? Geen probleem. Door de dunne schermranden is de monitor geschikt voor een setup met 2 of meer schermen. Zo vergroot je niet alleen je werkruimte, maar hoef je ook minder snel te wisselen tussen vensters en programma’s. … lees meer

Bestel Eizo EV2460-BK vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 24 inch 1920 x 1200 resolutie DisplayPort, hdmi, DVI-D

Beoordelingen en reviews: Eizo EV2460-BK van Eizo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓