Dahle 508 Papiersnijder


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Papiersnijders kopen? Koop goedkoop Papiersnijders van Dahle, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Dahle 508 Papiersnijder vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Snij thuis door papier, foto’s en folie met de hobbymatige Dahle 508 Papiersnijder. De snijderheeft een snijlengte van 46 centimeter, dat hem geschikt maakt voor papierformaten tot maximaal A3. Hebben je abri’s of ontwerpen nog printranden die eraf moeten? Snij met één beweging het overbodige papier weg. Met deze papiersnijder snij je maximaal 6 vellen tegelijkertijd. Is het stalen mes na een lange tijd bot, dan vervang je hem eenvoudig. Je ziet op het snijblad allerlei formaatlijnen staan, zodat jij precies weet waar je het papier plaatst. Gebruik de papierklem om er zeker van te zijn dat het papier tijdens het snijden niet verschuift. De snijder zelf glijdt ook niet weg door de rubberen poten aan de onderkant. … lees meer

Bestel Dahle 508 Papiersnijder vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Kunststof en metaal Mat en glanzend A3

Beoordelingen en reviews: Dahle 508 Papiersnijder van Dahle

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓