Vogelbescherming Valk HD+ 10×50


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Verrekijkers kopen? Koop goedkoop Verrekijkers van VBN Optiek, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Vogelbescherming Valk HD+ 10×50 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Vogelbescherming Valk HD+ 10×50 is een complete allrounder voor de vogelaar en avontuurlijke outdoor wandelaar. Met de ruime diameter van 50mm komt het brede beeldveld van 120 meter helemaal tot zijn recht. Dit zorgt ervoor dat je sneller observeert op grote afstanden met weinig referentiepunten bijvoorbeeld tijdens het bekijken van vogels in vlucht over land of zee. Op kleinere afstanden of in dichte gebieden zoals bossen, zie je sneller het onderwerp. Geniet ook van de kleinste details die zich net buiten het centrum van het beeld bevinden. In de schemering is genoeg te zien, dankzij de relatief grote uittredepupil van 5mm. Het ontwerp is gasgevuld en geheel waterdicht met een IPX7-rating. Dit beschermt de lenzen tegen het intern beslaan tijdens snel wisselende temperaturen in vochtige omstandigheden. … lees meer

Bestel Vogelbescherming Valk HD+ 10×50 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Maximale vergrotingsfactor 10 Dakkant Diameter lens 50 mm

Beoordelingen en reviews: Vogelbescherming Valk HD+ 10×50 van VBN Optiek

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓