TP-Link Deco X60 Multiroom Wifi 6 (uitbreiding)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Routers kopen? Koop goedkoop Routers van TP-Link, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. TP-Link Deco X60 Multiroom Wifi 6 (uitbreiding) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Voorzie een extra deel van je huis van snelle wifi met de TP-Link Deco X60 uitbreiding. Deze uitbreiding voor routers is voorzien van wifi 6. Deze nieuwe wifi versie zorgt voor betere dekking en een hogere snelheid. Ook als je verder van een ander wifi punt verwijderd bent. Met de snelheid van ruim 2400 Mbps stream je alle films in de hoogste kwaliteit, terwijl de rest van je gezinsleden ook streamen en gamen. Dankzij de nieuwe technieken verbind je bovendien meer apparaten tegelijk zonder haperingen. Je draadloze netwerk vertraagt zo ook niet als je met meer dan 20 apparaten tegelijk online bent. … lees meer

Bestel TP-Link Deco X60 Multiroom Wifi 6 (uitbreiding) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Multiroom wifi uitbreiding Wifi snelheid: 574 + 2402 Mbps MU-MIMO, Ouderlijke controle

Beoordelingen en reviews: TP-Link Deco X60 Multiroom Wifi 6 (uitbreiding) van TP-Link

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓