Sony KE-75XH9096


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sony KE-75XH9096 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Sony KE-75XH9096 geniet je van een levensechte beeldweergave. De Sony Triluminos beeldtechniek en HDR ondersteuning van deze tv zorgen voor een breed kleurenpallet. Zo zie je elke subtiel kleurverschil in bijvoorbeeld een blauwe lucht of grasveld. Deze 4K tv heeft een beeldverversing van 100 hertz, waardoor snelle bewegingen tijdens bijvoorbeeld een actiefilm of sportwedstrijd vloeiend in beeld komen. Dankzij de full array achtergrondverlichting bekijk je beelden met een diepe zwartweergave en een hoog contrast. Zwarte delen van het beeld zijn hierdoor ook echt zwart. Je verbindt de tv met internet via wifi om toegang te krijgen tot het Android smart platform. Hier heb je een overzichtelijk menu met apps als Netflix en YouTube. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films, series en video’s. … lees meer

Bestel Sony KE-75XH9096 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 4K (UHD) Smart tv: Android 100 Hertz

Beoordelingen en reviews: Sony KE-75XH9096 van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓