Haier HSR3918ENPB


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Haier, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Haier HSR3918ENPB vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je vult de Haier HSR3918ENPB met de boodschappen voor 5 personen of meer. Daarnaast is de zwarte Amerikaanse koelkast vanwege zijn looks de blikvanger van je keuken. Het is overal even koud in de koelkast dankzij de luchtgaten die de lucht laten circuleren. Hierdoor maakt het niet uit waar je jouw groenten en fruit bewaart. Daarnaast heb je door het geluidsniveau van 38 decibel geen last van harde geluiden. Je plaatst deze dus ook zonder problemen in een open keuken. Je hebt weinig onderhoud aan de koelkast. Doordat de condensor is afgedekt hoef je hem niet af te stoffen en dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte niet te ontdooien. Dat scheelt jou weer wat huishoudelijke klusjes. … lees meer

Bestel Haier HSR3918ENPB vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Amerikaanse koelkast (177,5 cm hoog) Energieklasse E (kost 70 – 90 euro p.j.) Zonder water- en ijsdispenser

Beoordelingen en reviews: Haier HSR3918ENPB van Haier

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓