Haier HTF-610DSN7


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Haier, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Haier HTF-610DSN7 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Haier HTF-610DSN7 is een ruime Amerikaanse koelkast met plaats voor de boodschappen voor 5 personen of meer. Bovenin zit het koelgedeelte, linksonder vind je de vriezer en rechtsonder zit een switch zone. Deze gebruik je naar eigen inzicht gebruikt als koel- of vriesgedeelte. Zo kies je zelf wat je nodig hebt. Koop je graag tilapia- of pangafilet bij de viswinkel? In de vershoudzone blijft dit langer vers. Door luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. Het maakt dus niet uit of je de kazen voor jouw borrelplank boven- of onder in de koelkast bewaart. De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt. Deze hoef je dus niet vrij te houden van stof. … lees meer

Bestel Haier HTF-610DSN7 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Amerikaanse koelkast (190 cm hoog) Energieklasse F (kost 90 euro of meer p.j.) Zonder water- en ijsdispenser

Beoordelingen en reviews: Haier HTF-610DSN7 van Haier

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓