BLACK+DECKER BCPC18D1-QW


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

drukspuiten kopen? Koop goedkoop drukspuiten van BLACK+DECKER, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BLACK+DECKER BCPC18D1-QW vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met een gewicht van slechts 1,9 kilogram neem je de BLACK+DECKER BCPC18D1-QW overal mee naartoe. Je bent niet afhankelijk van stromend water uit de kraan, waardoor je zelfs op afgelegen plekken aan de slag gaat. Het enige wat jij nodig hebt, is een emmer of ton met water. Met een maximale werkdruk van 24 bar en een doorvoercapaciteit van 120 liter per uur is dit apparaat geschikt voor de kleine schoonmaakklusjes. Denk hierbij aan het schoonspuiten van je voetbalschoenen, mountainbike, surfplank en tuinmeubelen. Deze hogedrukreiniger is onderdeel van het BLACK+DECKER Powerconnect accuplatform. Dat betekent dat je de 18 volt accu ook op ander (tuin)gereedschap gebruikt van hetzelfde platform en met hetzelfde voltage. … lees meer

Bestel BLACK+DECKER BCPC18D1-QW vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 24 bar, 120 liter per uur Reinigingscapaciteit: 20 m²/uur

Beoordelingen en reviews: BLACK+DECKER BCPC18D1-QW van BLACK+DECKER

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓