Sony OLED KE-55A8 (2020)


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Televisies kopen? Koop goedkoop Televisies van Sony, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Sony OLED KE-55A8 (2020) vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Sony OLED KE-55A8 bekijk je films en series met een levensechte beeldweergave. Dankzij het 55 inch OLED scherm zie je een beeld met echte zwartwaarden en een realistische kleurweergave. De X1 Ultimate processor van Sony zorgt dat kleuren het best tot hun recht komen. Ook verbetert de slimme processor beelden met een lagere resolutie tot 4K scherpte. Zo bekijk je vanaf elke bron scherpe en heldere beelden. Het Acoustic Surface geluidssysteem zorgt voor een sterke en geluidsweergave dankzij de 2 subwoofers. Doordat het scherm als speaker dient, komt de audio echt uit het beeld. Zo klinkt het geluid extra realistisch. Via het Android smart tv platform heb je een overzichtelijk menu van apps, zoals Netflix en YouTube. … lees meer

Bestel Sony OLED KE-55A8 (2020) vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 4K (UHD), UHD Premium Smart tv: Android 100 Hertz

Beoordelingen en reviews: Sony OLED KE-55A8 (2020) van Sony

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 10 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓