Winix L500


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Luchtbevochtigers kopen? Koop goedkoop Luchtbevochtigers van Winix, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Winix L500 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Winix L500 bevochtig je een ruimte tot 50 vierkante meter met warme of met koude nevel. Handig, want zo gebruik je warme mist in de winter en koude mist in de zomer. Het waterreservoir heeft een inhoud van 7,5 liter en vul je gemakkelijk bij onder de kraan. Om de vorming van bacteriën in het waterreservoir tegen te gaan, beschikt deze bevochtiger over een uv-c led lamp. De luchtvochtigheid stel je in tussen de 40 en 60 procent, waarbij je telkens in stapjes van 5 procent omhoog gaat. Bij de L500 krijg je 2 demineralisatie capsules, die de kans op witte aanslag door te hard water verminderen. Wil je dat de luchtbevochtiger automatisch uit gaat? Schakel dan de timer in. Let op: een luchtbevochtiger heeft een aantal dagen nodig om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor is het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg. … lees meer

Bestel Winix L500 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Ultrasone luchtbevochtiger Voor max. 50 m² Met warme en koude mist

Beoordelingen en reviews: Winix L500 van Winix

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.9/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓