Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 40 meter + anker


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Droogmolens kopen? Koop goedkoop Droogmolens van Brabantia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 40 meter + anker vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je plaatst de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen dankzij het metalen grondanker stevig tussen de tegels of in de aarde in je tuin. De metaal grijze droogmolen staat hierdoor stabiel rechtop. Door het Lift-O-Matic systeem stel je de droogmolen in op de gewenste werkhoogte. Je verspreidt je kleding over een drooglengte van 40 meter. Door de breedte van 271 centimeter past de droogmolen ook in de kleinere tuin. Overhemden en delicate was droog je op je eigen kledinghanger via de ophanggaten. In elke droogarm zit één opening voor een hanger. … lees meer

Bestel Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 40 meter + anker vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 40 meter drooglijn Hoogte 187 cm Breedte 271 cm

Beoordelingen en reviews: Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 40 meter + anker van Brabantia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓