Brabantia Topspinner droogmolen 40 m + anker


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Droogmolens kopen? Koop goedkoop Droogmolens van Brabantia, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Brabantia Topspinner droogmolen 40 m + anker vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Droog je wasgoed in de frisse buitenlucht met de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic 60 meter. De droogmolen stel je traploos in op een hoogte van 129 tot en met 187 centimeter. Plaats de droogmolen bijvoorbeeld wat lager om beddengoed te luchten. De drooglijnen blijven in elke stand strak staan, ook met nat wasgoed. Alle armen zijn voorzien van speciale gaatjes voor het drogen met kledinghangers. En dankzij de afsluitbare grondanker staat de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic 60 meter stabiel en stevig in de grond. … lees meer

Bestel Brabantia Topspinner droogmolen 40 m + anker vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 40 meter drooglijn Hoogte 192 cm In hoogte verstelbaar Inclusief grondanker Met ophangogen

Beoordelingen en reviews: Brabantia Topspinner droogmolen 40 m + anker van Brabantia

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓