Ninja AF160EU


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Friteuses kopen? Koop goedkoop Friteuses van Ninja, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ninja AF160EU vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Ninja AF160EU bak je ingrediënten gelijkmatig en extra knapperig, dankzij de meegeleverde crisperplaat. Hierdoor komt er ook lucht via de onderkant. De airfryer beschikt over verschillende standen. Zo bak je ook taarten en braad je kip. Daarnaast is er een stand voor het opwarmen van eten. Handig wanneer je restjes wilt opwarmen. De max crisp stand zorgt dat bevroren ingrediënten in een kortere tijd knapperig bakken. Natuurlijk beschikt de airfryer ook over een airfry functie. Hiermee bak je friet voor 3 à 4 personen met weinig tot geen olie goudbruin en knapperig. Via het handige display selecteer je de gewenste stand en stel je gemakkelijk de tijd en temperatuur in. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Ninja AF160EU vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Laadvermogen 1 kg 3 à 4 personen Automatische bakprogramma’s

Beoordelingen en reviews: Ninja AF160EU van Ninja

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓