Philips Airfryer L HD9252/00


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Friteuses kopen? Koop goedkoop Friteuses van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips Airfryer L HD9252/00 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Je bakt ingrediënten lekker knapperig met de Philips Airfryer L HD9252/00, dankzij de Rapid Air-technologie. Door het zeestervormige ontwerp van de bodem ontstaat er een wervelende hetelucht. Dit zorgt ervoor dat ingrediënten met weinig tot geen olie knapperig bakken. De airfryer beschikt over 7 vooraf ingestelde programma’s. Hierdoor bereid je met één druk op de knop een gerecht, zonder zelf de temperatuur en tijd in te stellen. Via het touchscreen kies je gemakkelijk één van de programma’s. Bijvoorbeeld voor het grillen van groenten, het braden van kip of het warmhouden van je eten. Dankzij het laadvermogen van 0,8 kilogram, bak je friet voor 2 à 3 personen tegelijk. Is het gerecht klaar? Dan zet je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. … lees meer

Bestel Philips Airfryer L HD9252/00 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 2 à 3 personen Laadvermogen 0,8 kg Automatische bakprogramma’s

Beoordelingen en reviews: Philips Airfryer L HD9252/00 van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓