BenQ MW536


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van BenQ, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BenQ MW536 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De BenQ MW536 is een goede keuze als je een beamer zoekt die je zo nu en dan meeneemt voor een presentatie. Met 2 kilogram is deze projector gemakkelijk op te tillen en neem je hem zo mee naar kantoor. Door de lichtopbrengst van 4.000 ANSI lumen, die uitdrukt hoe fel de lamp brandt, is hoog genoeg om helder te projecteren in een verlichte kamer. Als je een beamer veel verplaatst, is het fijn als deze flexibel is in de plaatsing. De keystone correctie en zoomfunctie zorgen ervoor dat de MW536 niet kaarsrecht voor het projectiescherm hoeft te staan. Zo corrigeer je met de keystone correctie de vorm van de projectie en vergroot of verklein je het gehele beeld met de zoomfunctie. … lees meer

Bestel BenQ MW536 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: (1200 x 800) Wide XGA 4.000 ANSI lumen Basisgebruik, onderweg

Beoordelingen en reviews: BenQ MW536 van BenQ

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓