BenQ MS536


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van BenQ, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. BenQ MS536 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Als je een beamer met een felle lamp en heldere projecties zoekt, dan is de BenQ MS536 een goede keuze. Dankzij de lichtopbrengst van 4.000 ANSI lumen, toont de beamer heldere projecties in een verlichte ruimte. Zo hoef je niet meer constant de gordijnen open en dicht te doen. Lukt het niet om de beamer precies voor het projectieoppervlak te installeren? Dan komt de keystone correctie van pas. Deze functie zorgt ervoor dat je ‘keystoning’, ofwel een probleem waarbij de projectie een afwijkende vorm heeft, gemakkelijk corrigeert. Daarnaast maak je een projectie kleiner of groter met de zoomfunctie. … lees meer

Bestel BenQ MS536 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: (800 x 600) Super VGA 4.000 ANSI lumen basisgebruik, onderweg

Beoordelingen en reviews: BenQ MS536 van BenQ

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓