Imou Cruiser


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van IMOU, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Imou Cruiser vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Imou Cruiser is een stevige buitencamera met draai- en kantelfunctie. De camera beweegt opzij en omhoog, waardoor je een groter deel van de tuin of oprit in de gaten houdt. Een ingebouwde spotlight en sirene helpen om inbrekers af te schrikken. Bovendien kies je dankzij de schijnwerper uit 4 verschillende nachtvisie standen, waaronder nachtvisie in kleur. Het beeldmateriaal van de camera is met een full hd resolutie behoorlijk scherp. Omdat de camera het verschil tussen mensen en dieren ziet, ontvang je alleen relevante bewegingsmeldingen. Je slaat beelden op in de cloud, op een geheugenkaart of op een nvr. Koppel de Imou Cruiser aan Google Assistant of Alexa om hem op te nemen in je slimme huis. … lees meer

Bestel Imou Cruiser vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor buitenshuis Cloud, SD kaart, NAS Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Imou Cruiser van IMOU

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓