Imou Bullet 2


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van IMOU, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Imou Bullet 2 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Imou Bullet 2 is een beveiligingscamera waarmee je een ruimte buitenshuis bewaakt en indringers afschrikt. Deze camera heeft namelijk een ingebouwde schijnwerper en een luide sirene. Bovendien heeft hij verschillende nachtvisie standen, waaronder een optie om in het donker kleurenbeeld op te nemen. De camera onderscheidt mensen van dieren, zodat je geen onterechte bewegingsmeldingen krijgt. Camerabeelden zijn behoorlijk scherp dankzij de full hd resolutie. Ook in het donker heb je tot zo’n 30 meter redelijk zicht. Je slaat beelden op in de cloud (abonnement nodig), op een nvr of op een sd kaart. Koppel de camera aan Google Assistant of Alexa om hem op te nemen in jouw slimme huis. … lees meer

Bestel Imou Bullet 2 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor buitenshuis Cloud, SD kaart, NAS Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Imou Bullet 2 van IMOU

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓