Imou A1 4MP


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

IP-camera’s kopen? Koop goedkoop IP-camera’s van IMOU, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Imou A1 4MP vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Imou A1 4MP beveiligingscamera zie je wat er in de hele kamer gebeurt. Dankzij de 4 megapixel resolutie is het camerabeeld van hogere kwaliteit dan full hd beeldmateriaal. Bovendien draait en kantelt deze PTZ beveiligingscamera automatisch wanneer hij beweging detecteert. De camera herkent het verschil tussen mensen en dieren, zodat je alleen smartphone meldingen krijgt van relevante gebeurtenissen. Je ontvangt berichten als de camera vreemde geluiden registreert, wat handig is als je kind huilt of de hond blaft. Via de ingebouwde microfoon communiceer je op afstand met mensen in de ruimte. Bewaar camerabeelden in de cloud, op een sd kaart of op een nvr. De Imou A1 4MP is geschikt voor Alexa of Google Assistant. … lees meer

Bestel Imou A1 4MP vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor binnenshuis Cloud, SD kaart, NAS Instellen: plug & play

Beoordelingen en reviews: Imou A1 4MP van IMOU

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.5/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓