Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koffieapparaten Cups & Pads kopen? Koop goedkoop Koffieapparaten Cups & Pads van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs geniet je dankzij de geheugenfunctie van jouw eigen koffierecept. Zo pas je zelf de smaakintensiteit en de hoeveelheid aan naar jouw smaak. Kies tussen 3 koffiespecialiteiten met de Intensity Plus functie. Van een klassieke en intense koffie naar een rijke espresso. De Crema Plus technologie zorgt voor een fijne cremalaag op elk kopje koffie.Met de verstelbare tuit pas je de positie van de koffie-uitloop aan voor koppen van verschillende hoogte. De machine start meteen met koffiezetten nadat `ie opgewarmd is en schakelt na het koffiezetten automatisch uit. Met het gebruik van minder onderdelen, een energiebesparende stand en meer gerecyclede materialen en een roestvrijstalen behuizing haal je een duurzame Senseo in huis. … lees meer

Bestel Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1 l waterreservoir Instelbaar koffievolume Met kalk indicatie lampje Intensity Plus

Beoordelingen en reviews: Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.3/10
Aantal: 24 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓