Haier H2F-210WE


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vriezers kopen? Koop goedkoop Vriezers van Haier, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Haier H2F-210WE vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In de Haier H2F-210WE bewaar je 3 tot 7 tassen met boodschappen. Je verdeelt je dozen diepvriesfruit, bitterballen en waterijsjes over de transparante vriesvakken. Zo zie je in één oogopslag wat je in huis hebt. Dankzij No Frost komt er geen ijslaag op je pizzadozen of op de zijwanden van je vrieskast. Hierdoor hoef jij het apparaat niet te ontdooien. Dankzij de anti-vacuüm hevelgreep open je zonder moeite de deur, ook met één hand. De hevelgreep drukt de deur van de vriezer af om het vacuüm op te heffen. De deurrubbers slijten hierdoor minder snel. Dat scheelt jou weer onderhoud. … lees meer

Bestel Haier H2F-210WE vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vrieskast (167,1 cm hoog) Energieklasse E (kost 53 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Haier H2F-210WE van Haier

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 55 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓