Senz° XXL Midnight Blue


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Paraplu’s kopen? Koop goedkoop Paraplu’s van Senz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Senz° XXL Midnight Blue vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Senz° XXL Stormparaplu is de grootste in het assortiment: fijn om met zijn tweeën onder te schuilen! De paraplu is stormbestendig en klapt dankzij de asymmetrische vorm niet om. Zelfs niet bij windstoten van 100 kilometer per uur. De paraplu is ondanks de grootte licht genoeg om gemakkelijk in één hand vast te houden. Dankzij de golftop en eyesavers gaat de paraplu handig mee de golfbaan op en kan hij ook niet in de ogen kan prikken. Door de speciale coating ben je ook tegen UV-straling beschermt. Er zit een openingsmechanisme in het handvat waardoor je de paraplu met 1 druk op de knop sluit. Openen gebeurt handmatig. … lees meer

Bestel Senz° XXL Midnight Blue vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Windbestendigheid tot 100 km/u Voor twéé personen Met zonwering

Beoordelingen en reviews: Senz° XXL Midnight Blue van Senz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓