Senz° Large Silk Grey


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Paraplu’s kopen? Koop goedkoop Paraplu’s van Senz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Senz° Large Silk Grey vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Senz° Large Stormparaplu trotseer je alle weersomstandigheden. Dankzij zijn asymmetrische vorm klapt de paraplu niet om, zelfs niet bij windstoten tot 100 kilometer per uur. Daarnaast heeft het doek een speciale coating, waardoor de stormparaplu ook bescherming biedt tegen de UV-straling van de zon. Handig, als je bijvoorbeeld een dagje op de golfbaan bent. Dankzij de eyesavers zijn de punten van de paraplu afgeschermd, zodat hij nooit in je ogen prikt. Je opent de paraplu met één druk op de knop. Heb je de Large even niet nodig? Berg hem dan op in de de luxe sleeve en draag hem dankzij de schouderriem gemakkelijk met je mee. … lees meer

Bestel Senz° Large Silk Grey vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Windbestendigheid tot 100 km/u Voor twéé personen Met zonwering

Beoordelingen en reviews: Senz° Large Silk Grey van Senz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓