Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Robotstofzuigers kopen? Koop goedkoop Robotstofzuigers van Ecovacs, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI heeft een intelligente navigatiemethode, waardoor hij zelfstandig te werk gaat. Je bedient de robotstofzuiger gemakkelijk via een app. Via deze app zet je een virtuele muur neer op plekken waar de robot niet mag komen en stel je een schoonmaakschema in voor de rest van de week. Hierbij vermijdt de robot obstakels en detecteert hij zelf waar de vloer extra aandacht nodig heeft. De robotstofzuiger heeft ook een dweilfunctie. De dweilplaat van de robot roteert, waardoor hij je vloer intensief boent en ook hardnekkige vlekken verwijdert. Raakt de accu tijdens het schoonmaken leeg? Dan keert de robot automatisch terug naar het oplaadstation. … lees meer

Bestel Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Dweilfunctie Bediening via app Tegen dierenharen

Beoordelingen en reviews: Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI van Ecovacs

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 6.4/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓