Senz° Original Pure Black


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Paraplu’s kopen? Koop goedkoop Paraplu’s van Senz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Senz° Original Pure Black vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de lichtgewicht Senz° Original Stormparaplu ga je voorbereid de deur uit op regenachtige dagen. Dit exemplaar is het originele model van Senz° en heeft diverse internationale awards gewonnen. De paraplu zweeft dankzij het slimme design op de wind waardoor hij niet snel omklapt. De vorm zorgt ook voor goed zicht op je omgeving. De paraplu beschikt over een speciale coating die je tegen UV-straling beschermt. Je opent de paraplu met 1 druk op de knop. Verder is de paraplu voorzien van eyesavers, waardoor hij veilig is voor jouw medereizigers. Je vervoert de paraplu in de luxe sleeve met schouderriem. … lees meer

Bestel Senz° Original Pure Black vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Windbestendigheid tot 100 km/u Automatisch openen en sluiten Met zonwering

Beoordelingen en reviews: Senz° Original Pure Black van Senz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓