Senz° Mini Automatic Pure Black


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Paraplu’s kopen? Koop goedkoop Paraplu’s van Senz, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Senz° Mini Automatic Pure Black vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Senz° Mini Automatic Stormparaplu is een opvouwbare paraplu met een windbestendig tot 80 kilometer per uur. Je opent en sluit deze paraplu automatisch met één druk op de knop. Dankzij de asymmetrische vorm zweeft de paraplu op de wind waardoor hij niet meer omklapt. Daarnaast maakt de vorm dat je overal goed zicht hebt. De paraplu past dankzij het compacte model handig in je tas. De paraplu is ook voorzien van een speciale coating die je tegen UV-straling beschermt. Verder is de paraplu voorzien van eyesavers, waardoor hij veilig is voor jouw medereizigers. … lees meer

Bestel Senz° Mini Automatic Pure Black vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Windbestendigheid tot 80 km/u Automatisch openen en sluiten Met zonwering

Beoordelingen en reviews: Senz° Mini Automatic Pure Black van Senz

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓