Bosch SMU2HVS20E


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vaatwassers kopen? Koop goedkoop Vaatwassers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch SMU2HVS20E vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch SMU2HVS20E is een onderbouw vaatwassers met ruimte voor 13 couverts. Je vult de machine dus zonder problemen met alle afwas van een etentje met familie. De vaatwasser heeft een stil nachtprogramma. Zo heb je geen last van lawaai als je een serie kijkt of als je in een klein appartement woont. Gebruik het automatische programma als je niet weet welk programma je nodig hebt. Via de Home Connect app voer je informatie over je vaat in. De vaatwasser kiest dan het juiste vaatwasprogramma. Vanaf de bank zie je met de app vervolgens wanneer je vaat klaar is. … lees meer

Bestel Bosch SMU2HVS20E vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Onderbouw vaatwasser Geschikt voor nishoogte 81,5 – 87,5 cm Energieklasse A++ | Geluidsniveau 46 dB

Beoordelingen en reviews: Bosch SMU2HVS20E van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓