Siemens SN45YS01CE / Inbouw / Onderbouw / Nishoogte 81,5 – 87,5 cm


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vaatwassers kopen? Koop goedkoop Vaatwassers van Siemens, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Siemens SN45YS01CE / Inbouw / Onderbouw / Nishoogte 81,5 – 87,5 cm vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Siemens SN45YS01CE is een ruime inbouw vaatwasser met plaats voor 14 couverts. Je vult hem dus gemakkelijk met de afwas van het ontbijt, de lunch en het avondeten van een groter gezin. Je hebt keuze uit 8 vaatwasprogramma¿s, waaronder een stil nachtprogramma, een eco programma en een kort programma. Dankzij het behoedzame programma komen je wijnglazen onbeschadigd uit de afwasmachine. Met het startuitstel bepaal jij wanneer het vaatwasprogramma start. Zo beschik je over schone vaat op het moment dat het jou uitkomt. Ben je niet in de buurt? Met de Home Connect app bedien je de vaatwasser gewoon vanuit je slaapkamer. … lees meer

Bestel Siemens SN45YS01CE / Inbouw / Onderbouw / Nishoogte 81,5 – 87,5 cm vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Onderbouw vaatwasser Geschikt voor nishoogte 81,5 – 87,5 cm Energieklasse B | Geluidsniveau 43 dB

Beoordelingen en reviews: Siemens SN45YS01CE / Inbouw / Onderbouw / Nishoogte 81,5 – 87,5 cm van Siemens

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓