UniversalAquatak 135 + Home & Car kit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. UniversalAquatak 135 + Home & Car kit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de UniversalAquatak 135 + Home & Car kit laat je jouw auto of terras weer stralen als nooit tevoren. Met een werkdruk van 135 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor het uitvoeren van de grotere schoonmaakklusjes rondom je huis. Gebruik de terrasreiniger voor het spatvrij schoonmaken van je terras of andere grote oppervlakken. Je auto reinig je krasvrij met de wasborstel. Heb je te maken met grove verontreiniging? Voeg dan simpelweg wat reinigingsmiddel toe (niet meegeleverd) en maak korte metten met al het vuil. De handgreep op de hogedrukreiniger is uitschuifbaar, waardoor hij minder ruimte inneemt bij het opbergen en je hem gemakkelijk verplaatst. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). … lees meer

Bestel UniversalAquatak 135 + Home & Car kit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 135 bar, 410 liter per uur 7 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 60 m²/uur

Beoordelingen en reviews: UniversalAquatak 135 + Home & Car kit van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.4/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓