Bosch UniversalAquatak 130 + Car kit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch UniversalAquatak 130 + Car kit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Dankzij de extra schoonmaakset van de Bosch UniversalAquatak 130 + Car kit reinig je jouw auto veilig en snel. Je werkt met een waterdruk van 130 bar en een hogedrukslang van 6 meter lengte. De 3-in-1 spuitlans geeft verbeterde reinigingsprestaties, zoals het werken met een geconcentreerde straal bij grove verontreiniging. De grote wielen en uitschuifbare handgreep zorgen ervoor dat je hem eenvoudig van en naar je werkplaats verrijdt. De kleinere accessoires berg je op in de daarvoor bedoelde opbergruimte. Hierdoor is jouw UniversalAquatak 130 + Car kit altijd klaar voor gebruik. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). … lees meer

Bestel Bosch UniversalAquatak 130 + Car kit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 130 bar, 380 liter per uur 6 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: meer dan 60 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Bosch UniversalAquatak 130 + Car kit van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓