Bosch Indego M 700


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Robotmaaiers kopen? Koop goedkoop Robotmaaiers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch Indego M 700 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch Indego M 700 maait gazons tot 700 m² in parallelle banen, in plaats van in willekeurige patronen. Hierdoor heeft hij je gazon sneller en efficiënter gemaaid dan andere robotmaaiers en laat hij bijna geen strepen achter. De robotmaaier maait dagelijks het topje van het gras. De fijne snippers blijven achter in je gazon, waardoor ze dienen als natuurlijke meststof. Hij maakt gebruik van slimme botssensoren, waardoor hij obstakels signaleert en eromheen rijdt. Hierdoor hoef je niet je tuin op te ruimen voordat je de maaier aanzet. … lees meer

Bestel Bosch Indego M 700 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 700 m² gazon Bediening op robotmaaier 63 dB

Beoordelingen en reviews: Bosch Indego M 700 van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 6.1/10
Aantal: 6 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓