Bosch Indego S+ 500


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Robotmaaiers kopen? Koop goedkoop Robotmaaiers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch Indego S+ 500 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch Indego S+ 500 is te bedienen via een app. Zo stel je maaiprogramma’s in, houd je de voortgang van het maaien in de gaten en ben je op de hoogte van onderhoudsbeurten. Dankzij de Smartmowing functie houdt de robotmaaier rekening met de weersvoorspelling. Bij slecht weer slaat de robotmaaier zelfstandig een rondje over. Hij maait niet in willekeurige banen, maar brengt eerst het gazon in kaart om zo efficiënt mogelijk te maaien. Met het 150 meter perimeterdraad zet jij het gebied af dat de robotmaaier moet maaien. Dit maakt de maaier ook geschikt voor tuinen met vijvers of bloemperkjes. … lees meer

Bestel Bosch Indego S+ 500 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 500 m² gazon Bediening via app 63 dB

Beoordelingen en reviews: Bosch Indego S+ 500 van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.4/10
Aantal: 12 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓