Bosch Indego S 500


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Robotmaaiers kopen? Koop goedkoop Robotmaaiers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch Indego S 500 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch Indego S 500 is geschikt voor gazons tot 500 m². Voordat hij aan de slag gaat, brengt hij het gazon in kaart. Hierdoor rijdt de robotmaaier in parallelle banen, waardoor hij je gazon sneller en efficiënter maait dan andere robotmaaiers. Hij detecteert objecten op je gazon, zodat hij nergens tegenaan botst. Hierdoor hoef jij niet elke keer je tuin op te ruimen als je hem laat maaien. De robotmaaier maait dagelijks het topje van het gras. De fijne snippers blijven achter in je gazon, waardoor ze dienen als natuurlijke meststof. De til- en diefstalbeveiliging zorgen ervoor dat je het apparaat met een gerust hart in de tuin achterlaat. … lees meer

Bestel Bosch Indego S 500 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 500 m² gazon Bediening op robotmaaier 63 dB

Beoordelingen en reviews: Bosch Indego S 500 van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.5/10
Aantal: 9 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓