Bosch Indego XS 300


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Robotmaaiers kopen? Koop goedkoop Robotmaaiers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch Indego XS 300 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch Indego XS 300 brengt eerst het gazon in kaart, voordat hij begint met maaien. Zo bepaalt hij wat de efficiëntste manier van maaien is. Met een maaibreedte van 19 centimeter is hij geschikt voor tuinen met een gazonoppervlakte van 300 vierkante meter. De robotmaaier maait dagelijks het topje van het gras. De fijne snippers blijven achter in je gazon, waardoor ze dienen als natuurlijke meststof. Met het 100 meter perimeterdraad zet jij het gebied af dat de robotmaaier moet maaien. Dit maakt de maaier ook geschikt voor tuinen met vijvers of bloemperkjes. De til- en diefstalbeveiliging zorgen ervoor dat je het apparaat met een gerust hart in de tuin achterlaat. … lees meer

Bestel Bosch Indego XS 300 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Tot 300 m² gazon Bediening op robotmaaier 63 dB

Beoordelingen en reviews: Bosch Indego XS 300 van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.2/10
Aantal: 16 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓