TP-Link TL-WPA8635P Kit WiFi 1300 Mbps 3 adapters


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

powerline adapters kopen? Koop goedkoop powerline adapters van TP-Link, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. TP-Link TL-WPA8635P Kit WiFi 1300 Mbps 3 adapters vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de TP-Link TL-WPA8635P Kit van 3 powerline adapters creëer je een wifi netwerk met 2 stations in je huis. Hierdoor ga je zowel op de slaapkamer als op zolder online. Dat doe je simpelweg door de eerste adapter in het stopcontact te steken en te verbinden met je router. De andere adapters steek je in het stopcontact op de plek waar je een extra wifi netwerk wilt opzetten. Bijvoorbeeld op je studeerkamer of in het tuinhuisje. Dankzij de 3 netwerkaansluitingen op deze adapters sluit je ook probleemloos een bedraad apparaat aan. Bijvoorbeeld een smart tv of netwerkschijf. Door de geïntegreerde contactdozen, hoef je geen stopcontact te missen. … lees meer

Bestel TP-Link TL-WPA8635P Kit WiFi 1300 Mbps 3 adapters vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1300 Mbps Wifi 3 adapters

Beoordelingen en reviews: TP-Link TL-WPA8635P Kit WiFi 1300 Mbps 3 adapters van TP-Link

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓