Optoma H117ST


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van Optoma, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Optoma H117ST vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Optoma H117ST is een instap beamer, waarmee je presentaties geeft op school. Zo beschikt de H117ST over 3.800 ANSI lumen, waardoor de beamerlamp fel genoeg schijnt om heldere projecties in verlichte ruimtes te maken. Dat is handig als je tijdens het lesgeven niet constant de gordijnen wilt sluiten. De projector heeft een short throw functie, wat betekent dat hij vanaf 40 centimeter tot de muur of het scherm groot projecteert. Hierdoor lopen leerlingen niet meer door het licht van de projectie en voorkom je dat er schaduwen ontstaan. Met de keystone correctie pas je de hoeken aan als de vorm van de projectie niet juist is. … lees meer

Bestel Optoma H117ST vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: (1280 x 800) Wide XGA 3.800 ANSI lumen Basisgebruik

Beoordelingen en reviews: Optoma H117ST van Optoma

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓