Optoma H185x


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van Optoma, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Optoma H185x vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Optoma H185X is een goede keuze als je af en toe een presentatie op het werk houdt. De lichtopbrengst van 3.700 ANSI lumen, die de felheid van de beamerlamp uitdrukt, zorgt voor heldere projecties in het daglicht. Zo hoef je niet bij elke onverwachte zonnestraal de gordijnen te sluiten. De keystone correctie en zoomfunctie maken de projector flexibeler in de plaatsing. Zo pas je bij een vervorming van de projectie de hoeken met de keystone correctie aan en maak je het beeld groter of kleiner met de zoomfunctie. Met de contrastverhouding van 28.000:1 zorgt de H185X voor een duidelijk contrast, zodat letters, cijfers en visuals op je presentatie beter in beeld komen. … lees meer

Bestel Optoma H185x vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: (1280 x 800) Wide XGA 3.700 ANSI lumen Basisgebruik

Beoordelingen en reviews: Optoma H185x van Optoma

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓